Kaken består av sukkerbrød som du finner oppskriften på her.
Del sukkerbrødet i tre lag.
Dynk delene med melk, ananassaft, brus eller annet du ønsker.
Dekk det nederste laget med pisket krem. Kremen kan gjerne være blandet med vaniljekrem.
Strø på hakket sjokolade.
Legg på evt. bær du måtte ønske.
Legg på neste lag og fyll på det samme.
Det tredje og øverste laget skal kun dynkes, men ikke dekkes med krem.
Bland melis med litt vann og dekk toppen på kaka.
Du kan selvsagt dekke kaken med marsipanlokk istedet for melis.
Bland ønskede farger i melis for å tegne motivet. Det er brukt rød kakegele til å fylle møstret.
Kanten er dekket med sjokolade; to plater kokesjokolade smeltes i vannbad. Ta bollen til side. Visp et egg lett med en gaffel før du rører egget inn i sjokoladen. Massen kan med fordel stivne litt lenger enn det som her er gjort, slik at man slipper at det siger så mye nedover kanten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar