fredag 26. august 2011

Enkel kveldsrett til fredagskosen - kyllingvinger og ris


Kyllingvinger med kokt ris, grønnsaker og bernaise.
Rastlaustausa forsøker å komme med tips til retter som er raske og enkle å lage. Det vil si retter som ikke må forberedes lang tid i forveien. Mye kan være kjøpt ferdig, her er det tips om sammensetningen som gjelder:)
Her er kyllingvingvinger varmet i stekepannen og servert sammen med kokt ris og bernaise. Krydre ris etter egen smak.
Tilbehør:
Ha litt olje i en kasserolle
Når oljen er varm tilsettes straks mais, agurkbiter og hakket purreløk. Smak til med salt og pepper. Ta kjelen av platen med en gang, grønnsakene skal bare varmes litt, ikke koke.

Vel bekomme! Og er det helg kan man vel gjerne servere et glass vin til også, det liker iallefall Rastlaustausa:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar