fredag 26. august 2011

Fruktkake med gele og nøttebunn



Fruktkake med gele, nøttebunn og vaniljekrem.

Rastlaustausa er glad i kaker med nøttebunn. Oppskrift på nøttebunn finner du her. 

Fremgangsmåte:
Kok en pakke gele, knip av litt av vannet.
Del nøttebunnen og dynk den med melk.
Fyll med vaniljekrem. Bland gjerne litt pisket krem i for å tynne vaniljekremen litt. Du trenger ikke ha i sukker da vaniljekremen gjør at det blir søtt nok. Sett på igjen ringen fra kakeformen og stram til.
Legg valgfri frukt på toppen av kaken, men IKKE bruk sitrusfrukter da det kan hindre geleen i å stivne.
Når geleen er nok avkjølt helles den over kaken for å dekke frukten.
Rastlaustausa var alt for rask med å helle på geleen så der har dere årsaken til marsipanbandet som dekker kanten rundt kaken:) Geleen rant ned over siden og det ble nødvendig å koke en ny pakke gele:) Men men, slik kan det gå....en sort kake ble det da allikevel.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar