tirsdag 16. august 2011

Legg ferien til Blue Star Dunas Maspalomas, et ferieparadis på Gran Canaria!


Dagens høydepunkt!
Rastlaustausa er som tidligere nevnt glad i å reise på ferie. Så lenge det er sol og sommer er ferien berget, men det skader heller ikke at man er fornøyd og trives på hotellet. Ei uke på Blue Star Dunas Maspalomas fristet til gjentagelse. Det var første sydentur med barn så det hadde litt betydning for videre reiselyst om hotellet var egnet for både store og små. Man har i grunn det som er nødvendig på hotellet så det er strengt tatt ikke nødvendig å dra med små barn rundt dersom det blir slitsomt. Det er flere basseng å velge mellom og stor plass til lek. I tilegg er selvsagt Bamse og Bamseklubben tilstede. Det ble utrolig populært for vår pode. Han var strålende fornøyd med alle mulighetene til aktiviteter på hotellet, fra fotballbane og lekeplass til basseng og bamseklubb. Det som toppet det hele ble nok allikevel en tur til Sioux City. Det anbefales på det sterkeste uansett om man reiser med eller uten barn! Vi holdt oss ellers til små handleturer og strandbesøk, men mulighetene til utflukter er store for de som ønsker en mer aktiv ferie.
Ferie skal være avslapping for Rastlaustausa:)  Det innebærer at man skal slippe å planlegge og neste måltid. Derfor er Rastlaustausa så glad i All inclusive! Etter å ha prøvd det første er det en selvfølge for hele familien. Det er billig og veldig enkelt. Du har mange retter å velge mellom, og ikke minst; har du et feriebusjett å passe er det absolutt tryggest å betale alt på forhånd. Da skal det ikke være nødvendig å bruke mer penger enn det du eventuelt skal ha av tax-free og feriegaver. Reiser du med barn er det en befrielse å slippe maset om å spise maten du har kjøpt for hvert måltid.
Rastlaustausa er fortsatt i feriemodus:) Om noen uker går turen til Albena i Bulgaria, der det forhåpentligvis er mulig å se litt mer til sola. Høstværet har nok kommet for å bli i Norge så sol og badeferie frister ekstra nå:) 

Bungalowene var svært så idylliske, med god plass til å leke utenfor.

Hotellet har et bra utvalg med bassenger.
Litt urolig sjø stopper ikke små badegjester.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar