lørdag 17. september 2011

Klissete sjokoladekake full av kalorier:)

Ingredienser i kaken. Marshmallows bør deles opp i litt mindre biter før bruk.

Det flommer over av oppskrifter med såkalt lavkalori på nettet. Rastlaustausa går strake vegen i motsatt retning. Her har hun laget en sjokoladekake basert på grunnoppskriften du finner her. Marshmallows, seigmenn og nonstop er tilsatt røren. Dersom det ikke er minimarshmallows bør de deles i mindre biter.
Fyll røren i en smurt springform og stek ved 160 grader i ca. 35 minutter. Dette varierer fra ovn til ovn.

Marshmallows gjør kaken veldig seig og klissete. Det er fullt mulig å kutte ut disse, for å få en mer naturlig konsistens. Det blir allikevel nok smak av resten. Seigmennene gir en frisk smak.
Oppskrift på glasur finner du nedenfor bildene.






Oppskrift sjokoladeglasur:
250 gram melis
50 gram myk margarin
2 ss kakao
2 ss nugatti
3 ss kaffe eller vann
1 egg

Bland alle ingrediensene og kjør i mikseren til det blir en tykk krem. Dersom glasuren virker litt for tynn kan den stå litt for å tykne før den smøres eller sprøytes på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar