torsdag 1. september 2011

Reisebrev fra Albena, Bulgaria - Del 1

Det hender seg at drengen overrasker, og han har for
anledningen kjøpt 2 roser. Rastlaustausa er meget imponert:)

Rastlaustausa har endelig kommet seg til Bulgaria på en etterlengtet ferie:) Her går det strålende, været er bra og vi får mer enn nok mat og drikke.
Hva har man gjort så langt? Det har vel for det meste gått i å spise, drikke, bade og ellers slappe av så godt det lar seg gjøre. Rastlaustausa lengter jo litt etter barna hjemme, men det er ikke så verst å kunne spise i fred:) For ikke å snakke om å sitte på balkongen å se utover bassenget og stranden med en drink. Slikt liker Rastlaustausa, og drengen også forsåvidt. Drengen er særdeles opptatt av massasje, så ettermiddagen har vi benyttet til å få rygg- og nakkemassasje nede på stranden. Det var heller ikke så verst, så vi skal nok tilbake dit i morgen.
I gågaten i Albena er det flere kunstnere som er veldig flinke til å tegne. Vi har vært å levert bilder av barna som vi får tegnet i sort hvitt. Det skal bli artig å se resultatet. Planen er å få dette i ei svart ramme og pynte opp i vår nyoppussede gang.
Ellers flommer det selvsagt over av ulike tilbud man lar seg lure til å betale for. Noe litt mer artig enn resten. Kan hende Rastlaustausa får lagt ut profilbilde i morgen når man ser resultatet av bildene hun betalte for å få tatt i dag. Prisen på ca. 40 norske kroner er egentlig ikke så ille for et bilde når du blir kledd opp i en kjole fra (tidlig i ) forrige århundre og sminket. Rastlaustausa har nok aldri før brukt så mye øyeskygge, i alle fall ikke siden starten på tenårene da man skulle prøve ut alt slikt:) Men vi får vente i spenning til i morgen. Ta en titt på bildene nedenfor så lenge, så skal vi se om det blir en ny oppdatering i morgen. I mellomtiden skal jeg fortsette å kose meg med drinken min her på balkongen:)


Utsikt fra balkongen over stranden i Albena.


Utsikt andre retningen, stranden er 4 km lang med finkornet sand.


Mat må man ha, kanskje en litt spesiell kombinasjon
av french toast, eggerøre, pølser og ost.


Nå har jeg foresten registrert meg på Bloggurat.


1 kommentar:

  1. Ser ut til at det går fint å reise til Bulgaria.Der har vi aldri vært. Jeg reiste mye som ung, så var det opphold noen år, men nå farter vi litt igjen. Ungene er 15 og 16 så vi må ta litt hensyn til dem også.

    blir sulten og tørst og lengter etter sola :)

    SvarSlett