lørdag 3. september 2011

Reisebrev fra Albena, Bulgaria - Del 2



Del 1 av reisebrev fra Bulgaria finner du her.

 En liten spasertur langs stranden i Albena må jo bare resultere i en drink på en strandbar:) Bestillingen var på Tom Collins, men hva som var i glassene vites ikke.....friskt var det nå uansett.
Hva har man så gjort siden sist? Bortsett fra å spasere da. Drengen klarte etter hvert å overtale Rastlaustausa til å bli med på vannscooter. Det var visstnok veldig festlig for Drengen, men Rastlaustausa kan nok styre seg for flere turer. I alle fall som passasjer hos Drengen.
I går fikk Rastlaustausa forståelsen av at det var en veldig viktig landskamp i fotball - Norge - Island. Samarbeidsvillig som Rastlaustausa er ble hun selvsagt med til sentrum i Albena for å se kampen på en restaurant, i likhet med mange andre nordmenn. Takk og lov for god middag og billige drinker sier nå jeg:)

Drengen var tidligere sterk motstander av å bade i saltvann. Men etter første turen til Bulgaria for noen år siden endret dette seg. I dag har det vært ganske urolig sjø, og Drengen var fast bestemt på å ta en svømmetur i bølgene. Slik ble det, og morsomt var det da også.

Bildene nedenfor er tatt langs strandpromenaden fra hotellet.

Denne drinken heter nå i alle fall Tom Collins.

Båten strandet her kan man vel si...
 
Denne restauranten må nok prøves i løpet av ferien.
 
Forsøk på paviljong? Ny ide til Rastlaustausas hage:) Men ikke sladre til Drengen om det da, han blir så stresset over alle prosjektene Rastlaustausa ønsker å få gjennomført hjemme.

Det er en fin tur å spasere langs stien rundt klippene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar